שף חגי אלישע
קצת עליי
אוכל, בעיניי, זה אהבה טהורה. הדבר שקושר אותי לבישול, למטבח, למסעדה – הוא הצורך שלי להעניק אהבה לאנשים. אני מאוד אוהב לבשל ומאוד אוהב את הטבע ואם יש לי מטרה, הרי היא לחבר בין שתי האהבות האלה.
אני שף עם שנים של נסיון במסעדות מובילות במרכז הפקות אירועים וקייטרינג ואהבה גדולה לחייק בטבע. אחרי ארגון של הרבה מאוד הפקות אירועים, מסיבות וארוחות שטח החלטתי לשלב את שתי התשוקות שלי לבישול ולשטח לעבור לגליל העליון ולהפיק ארוחות איכותיות למטיילים.
בכל מקום ובכל הזדמנות בהם אני מגיש את האוכל שלי לאנשים, אני נמצא שם לא רק בתור שף פרטי, אלא כאדם קרוב, כחבר.
רכשתי השכלה מקצועית בבה"ס תדמור, את המטבח פגשתי בפעם הראשונה בסוהו, ומשם המשכתי לנהל מטבחים ומסעדות כמו חג' מאהל, ג'וז, שיראין, אייר קפה וקפה לנדוור.
הדבר החשוב לי ביותר באוכל הוא, תאמינו או לא, הטעם שלו. בסופה של נגיסה, בסופה של ארוחה, בסופה של חוויה, הסועד נשאר כשהטעם בפיו. והטעם הזה מוכרח, לדעתי, להשביע את הרגש.
מקווה שיהיה לכם מעניין. משוכנע שיהיה לכם טעים.
שלכם,
חגי אלישע